SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ?

Follow Tau , Sarah harapkan pertolongan korang untuk follow thanks? 


Ramai dah masuk Segmen nih Baru 2 hours dah berlambak haha xD.

Kenapa Sarah Berblog ?

- Sarah berblog sebab Sarah suka taip2 , 
  Sarah boleh luahkan 1 perkataan yg mempunyai 1000 makna kepada Pembaca , 
  Dan juga pada waktu yang sama sarah boleh Gembira kan hati org dengan FUNNY post ,

Macam mana Sarah boleh 
terjebak dalam dunia blogging ?

- Sarah terjebak dalam dunia blog nih melalui Kawan 
  Sarah yaitu Khairdo dan Hidayah tengok lah blog diorang yg comel lote tu
  Dan Sarah tanya diorang macam mana edit blog bagi Cantik diorang suruh Sarah gi tengok                    kat blog Kak Lyssa then apa lagi Sarah tekan link nih Tips - Mencantikkan Blog
  then Sarah ikut Tuto Kak Lyssa then jadi lah blog nih .

Apa tujuan utama/asal korang berblog ? 

-   untuk meluahkan segala rasa yang terpendam 
-    Menghiburkan Pembaca 
-   tu je lah rasa nyew

Apa yang menariknya tentang blog korang tu ?

- Hurmm , biar saya fikir dulu .. Apa erk ? Ha .. ada yang suka lagu dalam blog saya ? Rasa nya lah , Ada yang suka tutorial dalam blog saya ? 
ada kot ? Lagi ?? So , semua ini berpandukan pandangan pembaca , oke ?

Siapa Sumber Inspirasi/Idola Dalam Dunia Blog Saya ?

1. Cik penganjur segmen ini .. Lyssa Faizureen !!
2. Akak yang mempunyai blog come lotte .. UNA !!



23 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN YUNK ..

    SINGGAH DARI SEGMEN YG SAME .. WINK3 ^_^

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
    Salam perkenalan...follow sini..no.267..
    jemput singgah blog fendy...

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)
    jemput ke blog Hana ^^


    http://haruno-hana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Salam :)
    Singgah sini dari segmen yang sama ;)

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama :)

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  7. hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  8. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen same..bw ~
    http://sampaicucuratap.blogspot.com

    promosi
    t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
    http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dr segmen yg sama...happy blogging

    ReplyDelete
  11. Tuan tanah maria dtg melawat ni..mari singgah kt blog maria sbentar..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
    Terima kasih..

    ReplyDelete
  12. YUHUuuuuuu!! awak.. miss z datang..
    meh lah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

    ReplyDelete
  14. hi,

    dr segmen lyssa

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    #271

    ReplyDelete
  15. singgah,baca entry n follow sekali..=D

    http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  16. jejak post dari segmen yg sama :))

    http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  17. datang terjah dari segmen yg sama. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  18. hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

    http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  19. singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  20. singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yg sama.

    http://nazurahkhamsa.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

    ReplyDelete
  22. salam hye..
    dri segmen yg sme..
    done follow u ^^
    vsit my blog key... ^^
    kalau sudi follow la skli ek hehe

    ReplyDelete
  23. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    ReplyDelete